Laat je huis verbouwen door de vakman

Bouwbedrijf Rudigro is het adres in Veenendaal en omstreken als het gaat om bouwen en verbouwen. Rudigro heeft namelijk vele projecten in de provincie Utrecht mogen verzorgen met een perfect eindresultaat. Wat je allemaal aan het bedrijf kunt overlaten lees je hieronder.

Liever verbouwen dan verhuizen

Veel mensen blijven liever wonen waar ze wonen wanneer de woning aangepast kan worden naar hun wensen. Vaak wonen ze heerlijk en willen ze niet weg uit de buurt. Een bouwbedrijf kan het huis dusdanig verbouwen dat nagenoeg iedere wens gerealiseerd kan worden. Wil je bijvoorbeeld een grotere bakamer met meer luxe dan je nu hebt, dan is het verplaatsen van een muur vaak een optie. De badkamer kan compleet gerenoveerd worden zodat deze voldoet aan alle wensen.

Woonkamer uitbouwen

Ook het vergroten van de woonkamer door een uitbouw is mogelijk. Wie een stukje van de achtertuin wilt inleveren ter vergroting van de woonkamer zit bij Bouwbedrijf Rudigro goed! Veel huizen in Veenendaal hebben een kleine woonkamer die eenvoudig een aantal meter groter gemaakt kan worden. Zaken die Rudigro kan verzorgen zijn onder andere het storten van een nieuwe fundering, het verlengen van de muren, een nieuwe dakconstructie met bijvoorbeeld lichtkoepels, en het plaatsen van nieuwe kozijn zoals met bijvoorbeeld openslaande deuren naar de tuin.

Zolder ruimte benutten

De meeste zolders zijn geschikt om om te toveren in schilderende praktische ruimtes. Ideaal wanneer je extra slaapkamers wilt, of een 2de badkamer op zolder. Zaken die Bouwbedrijf Rudigro voor u kan regelen is bijvoorbeeld vloerisolatie, een nieuwe vloer leggen, wanden plaatsen, het loopoppervlak vergroten door een dakopbouw of dakkapel, het aanleggen of verleggen van elektra, en ga zo maar door.

zolder-vertimmeren-veenendaal.jpg

Wat kost een verbouwing

Ieder huis en iedere verbouwing is anders. Bovendien is niet iedere wens hetzelfde. Daarom komt Bouwbedrijf Rudigro gratis en vrijblijvend langs in de omgeving van Veenendaal voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte. Zo kunt u meteen kennis maken met een van de medewerkers.

Waarom uitbesteden aan een vakman?

Door de bouw of verbouwing uit te besteden aan een vakman, wordt de klus sneller geklaard, en zit je minder lang in de rommel. Een vakman vaak problemen overzien waardoor je niet tegen onverwachte situaties aanloopt. Daarnaast kan er een goede inschatting gemaakt worden van de kosten, en het tijdsbestek. Vooraf weet je dus precies waar je aan toe bent.