Een designradiator in jouw badkamer

De beste designradiator voor jou

Een radiator is niet alleen maar functioneel maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer interieur. Je radiator is multifunctioneel want je kan er een handdoek overheen hangen voor te drogen. Je radiator neemt een groot deel in van je muur, het is zonde om tegen een lelijk ding aan te kijken. Investeer dan ook in een luxueuze, stijlvolle radiator waar je van kan genieten. Je radiator zorgt ervoor dat je in de ochtends een warme badkamer betreed.

photo-1505409952192-17ec9705e731?ixlib=rb-0.3.5&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&s=84ec479970c9a12916bc8582e35db987&auto=format&fit=crop&w=751&q=80

Een kwalitatieve radiator vind je bij de juiste verkoper voor een scherpe prijs. Je hebt radiators met horizontale of verticale buizen. Het kan aan het plafon of de wand gehangen worden. Tegenwoordig wil iedereen een mooie radiator in huis, zoals je in een spa ziet. Voor een gemiddelde designradiator betaal je tegenwoordig rond de duizend euro. Dat is niet niets, maar je krijgt er iets voor terug. Zorg dat je een radiator kiest die past in de stijl van de rest van je badkamer en huis, zodat het een geheel is met een kleurenpalet. De grootte van je radiator is van groot belang, hoe kleiner de radiator hoe minder warmte het afgeeft. Als je kiest voor een grote radiator, neem dan een eye catcher.

Jouw eigen spa met de perfecte badkamer

Het is sowieso belangrijk om je badkamer in het geheel om de zoveel jaar een make over te geven. De badkamer wordt vaak over het hoofd gezien, ondanks dat het de ruimte is waar je dagelijks tot rust komt. Mijn advies zal dan ook te zijn om het in te richten als jouw persoonlijke spa, waar jij kan ontspannen en tot rust kan komen. Een designradiator geeft jouw badkamer die feeling.