Wand- en dakbeplating voor uw hal, stal, loods of schuur!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op gebied van wand- en dakbeplating? Wilt u meer weten over wat er bij gerealiseerd kan worden? Dan zit u bij AGB Bouw aan het juiste adres! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing hiervan. Ze kunnen u dan ook uitstekend adviseren in de mogelijkheden en weten wat er moet gebeuren.

AGB Bouw is specialist op gebiedt van betonbouw, asbestsanering, staalbouw en wand- en dakbeplating. Ongeacht wat de klus is, altijd staat kwaliteit en veiligheid centraal. Zo wordt er van uit het ontwerp tot op het doorvoeren hiervan op de werkplaats hiermee rekening gehouden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om imperfecties!

Duurzame bouw

In het adviseren van de wand- en dakbeplating voor uw hal, stal, schuur of loods wordt aan alles gedacht. Zo wordt er eerst geïnventariseerd en gekeken naar wat de mogelijkheden op zich zijn. Waarna er gekeken wordt naar het doeleind van het eindproduct. Zo kan het gaan om bijvoorbeeld een warm of een koud dak. Hiervoor worden dan ook verschillende materialen gebruikt.

Op het dak is er mogelijkheid te kiezen tussen golfplaten en sandwichpanelen. Hierin neem ik aan dat iedereen weet wat golfplaten zijn. Welke dan ook bestemd zijn voor een koud dak. Sandwichpanelen zijn echter een ander verhaal. Deze zorgen namelijk voor uitstekende isolatie. Moet de schuur of loods in de winter bijvoorbeeld verwarmd blijven? Dan bespaart u hiermee enorm op de stookkosten!

Wand- en dakbeplating van AGB Bouw

Naast de diverse soorten beplating voor op het dak geldt hetzelfde voor de wand. Zo hoeft een schuur niet een even isolerende wand als een kaaspakhuis waarbij hygiëne ook van belang is. Van ontwerp tot oplevering wordt hiermee rekening gehouden.

Naast isolatie materiaal om op de stookkosten te besparen is er nog meer mogelijk. Zo kunt u zonnepanelen laten installeren op uw dak. Zo kunt u ook nog eens besparen op de energiekosten die u maakt.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die AGB Bouw biedt voor wand- en dakbeplating? Bezoekt u de website of bel gerust eens even, zij staan u graag te woord!