Zo maak jij van je tuin een echte eyecatcher

Ben jij een echt buitenmens? Dan zul je waarschijnlijk een groot deel van je vrije tijd lekker in je tuin zitten. Maar is je tuin wel helemaal naar wens? Wij geven je hier een aantal tips voor het creëren van je droomtuin!

Muziek

Goede muziek maakt alles beter. Als je zit te chillen op je terras, is het heerlijk om een muziekje op te zetten. Voor de echte muziekliefhebber is het heel gaaf om vaste boxen in je tuin te laten zetten. Tegenwoordig hoeven dit helemaal geen grote, lelijke speakers meer te zijn. Je kunt ze namelijk laten integreren in je tuin!

Verlichting

Verlichting is heel bepalend voor de sfeer van je tuin. Het hoeft helemaal niet lastig of duur te zijn, een paar prachtige kaarsen geven vaak al genoeg sfeer. Als je toch wil uitpakken kun je ook kiezen voor LED verlichting in een leuke kleur. Zo verlicht je ‘s avonds je tuin bijvoorbeeld in een prachtige groene gloed.

Loungestoelen

Neem jij elke dag plaats in je simpele tuinmeubilair? Dat zit misschien niet heel comfortabel. Het kan dan een slimme keuze zijn om eens te kijken voor een paar loungestoelen. Deze geven je tuin niet alleen een luxe uitstraling, het zit ook nog eens heerlijk comfortabel. Of je nou kiest voor een complete loungeset, een bank of een paar loungestoelen, het maakt je tuin prachtig. En jij kunt genieten van heerlijk comfort. Zo wil je helemaal nooit meer opstaan!

Haardvuur

Als er één object is wat meer sfeer geeft aan je tuin, dan is het wel een haardvuur.

Haardvuren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een haardvuur in natuursteen, een vuurkorf, vuurschaal of een vuurtafel. Welke je ook kiest, een haardvuur geeft precies die warme, gezellige sfeer aan je tuin waar je naar op zoek bent. En dankzij de warmte kun je nóg langer buiten zitten tijdens de wat koelere zomeravonden!

Buitenkeuken

Ben jij een echte keukenprins of -prinses? Dan is het een heel leuk idee om te kiezen voor een buitenkeuken. Zo hoef je niet meer constant naar binnen te lopen, omdat je al je spullen bij de hand hebt. Bovendien kun je je gasten betrekken bij het koken. Laat bijvoorbeeld iedereen zijn eigen pizza beleggen en stop deze in de pizza oven. Buitenkeukens zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo is er altijd eentje die bij jouw wensen past. Nodig al je vrienden uit en bereid ter plekke een heerlijk feestmaal!

Zwembad

Laat jouw budget het toe? Dan is een zwembad in de tuin wellicht een goede optie. Je hebt zwembaden in de meest prachtige uitvoeringen, bijvoorbeeld met een stroomversnelling of een waterval. Echte sfeer creëer je door het toevoegen van LED verlichting. Nodig je vrienden uit voor een poolparty en genieten maar!