Vloer tegelen tips

Ben je van plan binnenkort je vloer opnieuw te betegelen? Je kan dit natuurlijk laten doen, echter is het goedkoper om dit zelf te doen en met de juiste tips is dit ook zeker mogelijk. Het is belangrijk dat je de tips goed volgt, het zou natuurlijk zonde zijn dat je er straks veel werk in hebt gestoken maar de vloer niet goed betegeld is en je alsnog een bedrijf in mag huren om het goed te doen, dit kost alleen maar meer geld.

1.    Tegels check: De eerste tip is om er voor te zorgen dat je juiste tegels in huis haalt en dat je ook de juiste hoeveelheid aan tegels koopt, dit is iets waarbij veel mensen de mis ingaan. Dit komt doordat mensen denken geld te besparen door het minimum aantal tegels in huis te halen, echter raad ik je aan om iets meer te kopen. Gaat er een tegel kapot dan is dit geen probleem.

2.    Tegelsnijders: Zorg dat je deze in huis hebt om tegels goed af te kunnen snijden voor de lastige hoeken waarin je moet tegelen.

3.    Wees zuinig met de lijm: Zorg ervoor dat je niet teveel lijm op de tegels doet, dit zal leidden tot meer werk om het te verwijderen en wanneer het verwijderen ervan niet secuur gebeurt, zie je altijd overtollig lijm op de tegels wat natuurlijk niet mooi is.

Gebruik het juiste systeem: De laatste tip is dat je het juiste systeem in huis moet halen. Bijvoorbeeld een nivelleersysteem tegels, hiermee ben je verzekerd dat je de tegels mooi afwerkt en heb je alle benodigde spullen in huis. Met een nivelleersysteem weet je zeker dat jij straks over een nieuwe, mooie en goed afgewerkte vloer beschikt zonder dat je er later nog naar om hoeft te kijken!