Leden-, paneel of designradiator? De keuze is reuze!

Tijdens de koudere wintermaanden is de verwarming je beste vriend. Het houdt je lekker warm als je knus in je woning zit. Maar het is wel belangrijk om de juiste radiatoren te hebben voor een optimaal effect. Zo zijn er tal van types waaruit je kunt kiezen, dus we snappen dat het soms verwarrend kan zijn. Wij hebben een aantal modellen voor je nader toegelicht.

Ledenradiator

Dit model is gebouwd om de warmte lang vast te houden. Het is dus uiterst geschikt voor hoge en grote ruimtes. Qua uiterlijk valt het model op door de aan elkaar aangesloten holle panelen.

Designradiator

Wil je liever een wat modernere variant? Dan valt de designradiator je aan te bevelen. Dit model vormt een échte eyecatcher in je woning. Het wordt vaak toegepast in bijvoorbeeld badkamers. Erg handig om je handdoeken overheen te leggen tijdens het douche om ze te laten drogen.

Heb je twijfels over het type dat je nodig hebt? Neem dan contact op met een expert.