Kies voor LED verlichting in de industrie

Tegenwoordig wordt in de industrie nog vaak TL verlichting gebruikt. Echter is LED verlichting in de industrie een betere optie. Zo kan er bijvoorbeeld met deze verlichting al een hoop kosten worden bespaard. Vooral omdat het in de industrie niet om een paar lampjes gaat, maar om een enorme hoeveelheid.

Meer veiligheid met LED verlichting

Het kiezen voor LED verlichting brengt meerdere voordelen met zich mee. Een daarvan is veiligheid. In vergelijking met haar oude voorgangers zoals gloei en halogeenlampen geeft LED verlichting geen stralingswarmte af. Verder wordt LED verlichting nauwelijks warm, dus dit biedt tevens extra veiligheid.

LED verlichting voor in het magazijn

Voor het magazijn is het belangrijk om de juiste verlichting te hebben. In de industrie is dit een belangrijk onderdeel. Er worden namelijk lange dagen gemaakt, met in sommige gevallen misschien wel verschillende ploegen. Hierdoor moet dus het licht voor lange tijd goed werken. LED verlichting is daarom een prima optie. Door het hoge aantal branduren is het uitermate geschikt en hoeft het niet vaak vervangen te worden.

Kostenbesparend

In de industrie wordt vaak met een grote hoeveelheid lampen gewerkt. Hoewel de aanschaf van LED in eerste instantie wat hoger zal uitvallen, zal het op lange termijn er wel voor zorgen dat er kosten bespaard zullen worden. Door de hoge levensduur van de verlichting zal het lang duren voordat het vervangen hoeft te worden. Er zit dus een lange tijd tussen voordat er weer een nieuwe investering gemaakt hoeft te worden. Daarnaast verbruikt LED verlichting ook veel minder energie dan haar alternatieven. Dus maandelijkse kosten zullen bij LED verlichting lager liggen. De lage maandelijkse kosten die samengaan met een lange levensduur maakt het een stuk aantrekkelijker dan haar alternatieven als de spaarlamp. Kortom met LED verlichting kan veel meer bespaard worden.

Advies inschakelen

Lijkt het overstappen op industriële LED verlichting iets voor u? Neem dan contact op met organisatie die expertise heeft in LED verlichting. Zij kunnen u passend advies geven en een kostenplaatje schetsen.