Een nieuw huis? Dat is een taak voor Groothuisbouw!

Iedere woning is een veilige haven, die bedoeld is om zo lang mogelijk van te genieten. Kies daarom voor de duurzame ontwerpen en realisaties van Groothuisbouw!

In de afgelopen twee decennia hebben wij al ruim tweeduizend verschillende woningen van nagenoeg ieder type mogen realiseren, met een vaste tevredenheid van onze klanten. Geen wonder dat ze ons gemiddeld een 8,5 als rapportcijfer hebben gegeven! Bovendien hoef je pas bij oplevering te betalen en krijg je van de kosten een handig overzicht van de uiteindelijke kosten. We willen namelijk graag dat je altijd weet waar je aan toe bent.

Eigen huis ontwerpen

Leuk, zo’n standaard koophuis. Veel dingen kun je naar eigen inzicht redelijk gemakkelijk aan (laten) passen maar toch; stond deze muur maar net ietsje anders. Hadden ze de posities van deuren en ramen niet ietsje kunnen wijzigen? En hoe kon men nou hebben gekozen voor juist deze afwerking? Is dit eigenlijk een huis waarin ik zou willen wonen?

Om je deze hoofdbrekens te besparen, maakt Groothuisbouw het mogelijk om je eigen huis te ontwerpen! Bij ons wordt namelijk de uitvoering, afmetingen, indeling, locaties van ramen en deuren en afwerking door onze klanten bepaald om hun tevredenheid te waarborgen.