In drie stappen naar een handgemaakte Allure kast

In drie stappen naar een Handgemaakte Allure kast

Iedere Allure kast is handgemaakt en daarmee maatwerk. De kasten stellen u in staat om iedere kamer naar eigen hand te zetten. Altijd al een walkin closet willen hebben met een effectieve indeling van de kasten in deze kamer? Met Allure kasten wordt dat binnenkort misschien wel werkelijkheid. Ook als de ruimte beperkt is, is het nog mogelijk om een walkin-closet te nemen. Dankzij diverse schuifbare elementen wordt de ruimte in uw kamer heel efficiĆ«nt benut. Denk aan uitschuifbare passpiegels, schoenenrekken en kledinghangers. Maar natuurlijk kan een handgemaakte kast ook gebruikt worden voor diverse andere doeleinden. Denk aan een voorraadkast, al dan niet onder een trap… Of aan een wasmachine kast voor in de bijkeuken.. Of als prachtige servieskast. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Hoe gaat het proces tot het inbouwen van een Allure kast in z’n werk?

Stap 1.

Iedere Allure kast op maat begint met een 3d ontwerp, ongeacht de uiteindelijke wens. Want, alles is mogelijk! Dat doen wij samen met u op een groot TV scherm in de woonstudio. Kijk en loop live mee door uw walkin closet of garderobekast in uw slaapkamer, of voorraadkast met ingebouwde wasmachine in uw bijkeuken ontwerpen. Tot in het kleinste detail bent u betrokken. U ziet direct of het past!

Stap 2.

Na het uittekenen en als we gekomen zijn tot een maatwerk ontwerp, is het tijd om alles in te meten bij u aan huis (of kantoor). We brengen een bezoek aan uw huis en we meten alles tot op de millimeter door. Vervolgens is het tijd om alles rondom uw nieuwe Allure kast te gaan produceren. Zo bent u zeker van een naadloze integratie van de kast in de kamer.

Stap 3.

Het laatste en meest zichtbare onderdeel is natuurlijk het vakkundig monteren van uw nieuwe Allure kast. Het zijn verschillende gekwalificeerde vakmannen die dit bij u thuis of op kantoor kunnen doen. Dagelijks maken zij op maat gemaakte Allure kasten. Ook bij u thuis zullen zij zorgen voor een perfect passende kast en een prachtig eindresultaat.

De vrijheid van Allure kasten

De kasten van Allure zijn stuk voor stuk handgemaakt en bieden u precies de keuze- en ontwerpvrijheid die u zoekt als het aankomt op een op maat gemaakte kast. Alles is mogelijk en niets is te gek!