Glasvezel met pigtails

G

Wanneer je je huidige internet helemaal zat bent, kun je nu overstappen op glasvezelinternet. Dit internet is vele malen sneller en een glasvezelkabel kan er ook voor zorgen dat de telefoonverbinding vele malen beter wordt. Met de aanschaf van glasvezel kan iedereen in het huis genieten van de hoge snelheden. Je hoeft niet meer te wachten tot dat een ander klaar is met downloaden, voordat jij kan beginnen. Het is ook te merken op elk apparaat. Met het aanschaffen van glasvezel moet je niet vergeten de bijbehorende pigtails te bestellen. Deze zorgen er namelijk voor dat de glasvezel kan worden voorzien van een connector. Pigtails zijn opgebouwd uit een stuk glasvezelkabel en aan de andere kant de connector.

Keuzevrijheid

Met een glasvezelkabel zit je niet vast aan een bepaalde provider. Je hebt namelijk volledige keuzevrijheid. Dit betekent dat je bij alle providers een abonnement kunt afnemen met voor u het juiste pakket. Wil je alleen telefoon en internet of wilt u juist het totaalpakket? Alles is mogelijk. Allereerst moet er wel een glasvezelkabel worden geplaatst met de juiste pigtails. Overstappen is tegenwoordig heel makkelijk te doen. Je hoeft er zelf niet achteraan te gaan, wanneer je ons inhuurt. Wij zorgen voor een goede glasvezelverbinding en zorgen ook voor de juiste pigtails.

Staat je product er niet bij?

Wanneer wij een kabel komen leggen, dan leveren we hier de juiste pigtails bij. Mocht je toch andere willen of vind je degene die je erbij krijgt niet juist. Dan kun je bij ons andere kiezen uit het assortiment. Hier hebben we enkele verschillende. Als hier niet degene voor jou erbij zit, dan kan je contact opnemen en zullen we er een speciaal voor jou maken. Wees dus niet bang, wanneer je niet het product ziet staan waar je naar op zoek bent. Deze kunnen we gewoon maken en dat zullen we ook doen.