Kramp onderdelen in heel Europa te verkrijgen

K

Wanneer je Kramp onderdelen hebt, zal je niet snel overstappen naar een ander merk. Kramp onderdelen staan bekend om de goede kwaliteit waar ze uit bestaan. Ook zijn de onderdelen bij veel verschillende partijen te verkrijgen. Je hoeft niet per se bij een winkel van het merk te zijn om aan onderdelen te komen. Kramp heeft voor de landbouw, voertuigen, tuinen en aandrijftechnieken verschillende producten. Zoals je ziet is het een merk wat een heel erg breed assortiment heeft. Dus wanneer je een landbouwbedrijf hebt kun je al je machines en voertuigen van dit merk halen en je hebt alles in huis om te kunnen werken.

De geschiedenis

Kramp werd in 1951 opgericht door de 34 jaar oude Johan Kramp. Pas eind jaren 70 werd de eerste Duitse vestiging geopend. Hierna werden er vestigingen in België, Engeland en Frankrijk geopend. 11 jaar later werden de rode bakken ingevoerd om Kramp onderdelen efficiënter te leveren. Een paar jaar later heeft dit merk het nachttransport geïntroduceerd. Zodat ook dit gemakkelijker en efficiënter kon worden uitgevoerd. Kort hierna was het mogelijk om 5 dagen per week leveringen te bezorgen van Kramp onderdelen. Door middel van deze verschillende innovaties kon kramp door groeien tot het bedrijf dat ze nu zijn. Zij waren natuurlijk niet de enige in de sector die deze innovaties meemaakte, maar zij waren wel een van de eerste die deze stappen doorliepen.

Als eerste een eigen webshop

Kramp was ook het eerste bedrijf in de sector die een eigen webshop lanceerde. Deze webshop werd in 2001 opgezet en hier kon je online je Kramp onderdelen bestellen. Daarna is er steeds meer aandacht besteed aan het efficiënter maken van de logistieke processen en zijn ook de scanners tot leven gekomen. Natuurlijk als laatste is sinds vorig jaar de internationale groei aan bod gekomen. Kramp is momenteel in 24 Europese landen actief.