Vraag en aanbod van de aanleg hockeyveld

V

Bij de aanleg hockeyveld komt veel specifieke kennis om de hoek kijken. Dit geldt trouwens voor elk veld voor een sport. Ook voor een voetbal veld is veel nodig. Zo moeten er verschillende ruimtelijke modellen worden gemaakt om duidelijk te hebben hoe het veld er uit komt te zien. Maar dit is pas het begin van de aanleg. Ook moet er goed worden gekeken naar de gesteldheid van de bodem. In iedere plaats is deze gesteldheid weer anders. In Nederland heeft een groot deel een veen ondergrond. Het grote nadeel is dat de grond erg verzakt. De huizen in deze gebieden staan op palen, maar dit kan niet gebeuren bij hockeyvelden. Hierdoor moet het veld op een andere manier aangelegd worden. We geven u daarom graag advies op maat, zodat u niet voor onverwachte tegenslagen te kampen krijgt.

Vraag en aanbod van de aanleg hockeyveld

In het proces van aanleg hockeyveld is het belangrijk dat de eerste stap het onderzoeken van vraag en aanbod is. De ontwikkelingen op maatschappelijk gebied zijn ook noodzakelijk om te analyseren. Ook de demografische ontwikkelingen moet goed in kaart worden gebracht. Wanneer er veel verschillen zijn op het gebied van leeftijd, moeten er ook andere sportcomplexen aangelegd worden. De noodzaak van veranderingen zetten we graag in een risicoanalyse. Verschillende planningsnormen zijn erg belangrijk bij het maken van een plan. Vaak is een plan als deze een basis van de samenvoeging van sportcomplexen en misschien zelfs verenigingen.

Ontwerp

Voor de aanleg hockeyveld is kunstgras nodig. Maar er zijn enorm veel verschillende soorten kunstgras. Het is belangrijk om de juiste soort te kiezen voor uw grondtype. We zijn een onafhankelijke partij die u bij de juiste keuze kan helpen. We hebben tevens ook veel ervaring opgedaan bij het aanleggen van deze velden. Ook kennen we alle regelgevingen van de nationale sportbond.