Schoonmaakbedrijf Schiedam staat voor u klaar

S

Wanneer u zich ook zo ergert aan het routinematig schoonmaken van veel schoonmaakbedrijven, kunt u zeker eens bij ons langskomen! Met de methode van Schoonmaakbedrijf Schiedam komt dit zeker niet aan bod. Wij werken volgens de methode dat we kijken welke ruimte het meest aandacht nodig heeft. Deze maken wij dan graag schoon. Wij werken niet via een aftekenlijst en we geloven op die manier ook dat we meer voor elkaar kunnen krijgen en dat er bepaalde plekken beter schoongemaakt kunnen worden. Wij willen als schoonmaakbedrijf graag met u meedenken over bepaalde processen. Samen kunnen we veel meer bereiken dan u alleen. Schoonmaken is namelijk ook een belangrijk proces die je beter niet even snel tussendoor kunt doen.

Schoonmaakbedrijf Schiedam staat voor u klaar

Wij als  Schoonmaakbedrijf Schiedam staan graag voor u klaar bij het helpen van het schoonmaken van uw bedrijfspand. Een goed bedrijf kan u helpen bij al uw schoonmaakwerkzaamheden. Het zou dan natuurlijk fijn zijn als een bedrijf met u meedenkt. We willen graag actief met u meedenken. Wij verrichten werkzaamheden voor onder andere havenbedrijven, ziekenhuizen, scholen, universiteiten en zorginstellingen. Maar dit is slechts een kleine greep uit onze klantengroep. Onze werknemers zijn opgeleid om zo veel mogelijk met u mee te denken. Zo zullen we u zeker waarschuwen wanneer we zien dat er iets kapot is. Ook helpen we u graag met het bijvullen van sanitaire voorzieningen. Hierbij moet u denken aan zeepdispensers, handdoeken en luchtverfrissers bijvullen en aanvullen. Gepaard met onze werkzaamheden staat onze visie van people, planet, profit centraal. Zo gebruiken we enkel natuurlijk afbreekbare producten. Ook willen we iets terug doen voor organisaties en verenigingen uit onze omgeving. Zo zijn we een sponsordeal aangegaan met een lokale sportvereniging.

Ons bedrijf

Wilt u meer weten over  Schoonmaakbedrijf Schiedam en over welke werkzaamheden we voor u kunnen doen? Kijk dan op onze website.