Bouw aan uw klantcontact met zaal huren Delft

B

Stel het u eens voor, u gaat binnenkort een feestje geven maar heeft u nog niet echt een geschikte ruimte voor gevonden? Ga dan een bij ons op de website kijken voor een Zaal huren Delft. Wat het voordeel is van deze zaal is dat u bij ons naast de zaal een prachtige tennisbaan tot uw beschikking heeft. Zo kunt u voor of na het event of feest lekker een potje tennissen. Natuurlijk hoeft u dan niet op tennis te zitten om te tennissen. U kunt ook gewoon lekker een avondje komen tennissen met vrienden of collega’s. Er zijn bij ons verschillende zalen te huren die vaak worden gehuurd voor verschillende doeleinden.

Zaal huren Delft is de oplossing

Nog geen zaal gevonden voor uw aankomende feest? Doorzaal huren Delft is dit direct opgelost! U hoeft alleen nog aan te geven of u de catering inclusief wilt hebben of dat u zelf voor de catering zorgt. Bij ons kunt u ook iemand achter de bar huren die vaker bij ons werkt. Deze is bekend met de vernieuwde bar en kan uw gasten razendsnel helpen. Kijk op de site voor het complete aanbod en ook voor deze randzaken kunt u even op de site kijken. Vergaderen met uw collega’s en daarnaast een potje tennis spelen. Alles is mogelijk bij onze zaalverhuur.

Flexibiliteit, daar kunt u op rekenen

Wanneer u een potje tennis speelt is flexibiliteit erg handig. Dit is een eigenschap die wij ook beheersen. Bij zaal huren Delft staan we dag en nacht voor u klaar om de vragen te beantwoorden. Wanneer u interesse heeft in een van onze zalen, kunt u ons altijd even bereiken via de mail of via een telefonische oproep. Kijk op de site voor de actuele beschikbaarheid en daarbij welke barman of vrouw er eventueel beschikbaar is.