SFP module

S

Een klein onderdeel van het hele proces is de SFP module. Dit is een misschien een klein stukje van de hele verbinding. Het is wel een heel erg belangrijk stuk. Een module zoals deze is beschikbaar in verschillende afstanden en verschillende snelheden. Er zijn namelijk bij sommige verbindingen grotere snelheden nodig dan bij andere verbindingen. Hierbij moet u denken aan verschillen in multi en single mode. De ene is namelijk voor de korte aftanden erg handig en de ander voor langere afstanden. Zo is de enkele handig voor verbindingen sturen naar één punt toe. De multi-mode is voor voor beide kanten op.

SFP module voor u

Waarom moet u nu een SFP module hebben? Het is niet per se nodig, maar het is wel erg handig om te hebben. Het ligt vaak aan welke verbinding je gekozen hebt hoeveel snelheid er nodig is. Neem contact met ons op en we vertellen u graag alles over ons aanbod en onze modules. Bij ons is er meer mogelijk dan alleen een kort gesprek. We staan echt voor u klaar en we proberen u echt te helpen met uw verbindingsproblemen. Lijkt u de verbinding met een module geen goed idee? Lees dan nog even verder. We hebben namelijk twee varianten op deze module beschikbaar tegenwoordig. De snelheid is erg belangrijk in de verbinding en daarbij is het ook belangrijk dat men de juiste verbinding kiest.

Twee verschillende modules werken als één

Er is zoals we eerder al bespraken een verschil tussen single en multi-mode verbindingen. Maar tussen de SFP module zit ook een verschil. Een plus module kan weer meer aan dan een normale module. Dus welke u kiest is helemaal aan u.