De geschiedenis van Kramp onderdelen

D

Het van origine Nederlandse bedrijf Kramp is in 1951 opgericht door Johan Kramp. Al Snel zag de ondernemer een gat in de markt en bracht een catalogus uit zodat mensen daaruit hun producten en Kramp onderdelen konden bestellen. Het ging goed met het jonge bedrijf dat al snel in Nederland een begrip werd. Ruim 25 jaar naar data ging het bedrijf ook de grens over. In 1977 opende het bedrijf haar eerste buitenlandse deuren in Duitsland. Als snel volgde meer landen en werd Kramp ook een begrip in België, Frankrijk en Engeland. Jaren later heeft Kramp een mijlpaal te pakken. Het snel groeiende bedrijf lanceert in 2001 als eerste bedrijf in de sector een webshop, waar gelijk goed gebruik van werd gemaakt. Vandaag de dag is Kramp niet meer weg te denken en zijn zij een belangrijke speler in Europa. In 24 Europese landen zijn zij actief en worden Kramp onderdelen verkocht.

Kramp onderdelen in Nederland te koop

Je zou het haast niet verwachten dat zo’n enorm groot bedrijf dat in heel Europa bekend is zijn wortels in Nederland heeft liggen. Kramp onderdelen zijn dan dus ook gewoon in Nederland verkrijgbaar. Op veel verschillende plaatsen verspreid over het hele land zijn Kramp dealers gevestigd. Een Kramp dealer zit dus altijd wel in de buurt. Maar niet alleen zijn er veel Kramp dealers die de producten in hun winkel verkopen, Kramp heeft al sinds 2001 een eigen webshop waar alle producten en Kramp onderdelen verkrijgbaar zijn. Kramp garandeert dat een online gekocht product bij een bestelling vandaag geplaats vaak morgen al geleverd kan worden.

Wat verkoopt Kramp eigenlijk?

Kramp is actief in zeer veel gebieden, maar zijn specialist in de totaalleverancier van onderdelen van bijvoorbeeld mechanisatie, grondverzet, landbouw en tuin en park branche. Kramp onderdelen komen dus altijd wel van pas.