Wissellijst neemt zorgen weg

W

Je kent het wel, heb je hele mooie foto’s gemaakt op vakantie en doe je er voorderest niks meer mee. Je hebt misschien een fotoboek gemaakt, maar hier kijk je ook niet dagelijks in. Hoe kan je er dan toch voor zorgen om elke dag te genieten van je gemaakte foto’s? Nou door middel van een wissellijst. Een wissellijst brengen dé uitkomst voor het genieten van je foto’s. Je wilt natuurlijk niet dat je na jaren al je foto’s aan het afstoffen bent, omdat ze altijd in een doos op zolder hebben gelegen. Deze lijsten kun je in verschillende winkels kopen en ook van verschillende kwaliteit.

Hout

Neem als voorbeeld een houten wissellijst. Deze lijsten laten je foto echt tot zijn recht komen. Je kunt ook nog andere dingen erin doen. Een diploma ziet er ook goed uit wanneer deze in een houten lijst wordt gezet. Wanneer je bijvoorbeeld bent afgestudeerd als advocaat zijn je diploma of certificaten veel waard. Dit kan je nog eens benadrukken met een houten lijst. Stel je voor je bent tandarts en je hebt een zaak zo wit als sneeuw, dan steekt een donkerbruine of bijna zwarte lijst goed af en valt het goed op.

Aluminium

Naast hout heb je ook nog een wissellijst van aluminium.  Deze zijn lichter dan die van hout, maar bieden net zoveel bescherming. Wissellijsten zijn er niet alleen om mooi te zijn, ze hebben ook een belangrijke functie. Namelijk het netjes houden van je foto’s, diploma’s of andere belangrijke papieren. Ze zorgen ervoor dat je ingelijste papieren niets overkomt en je kunt er toch mee pronken. Ook zorgen deze lijsten ervoor dat schilderijen goed gezien worden, maar ook niet beschadigd raken. Wanneer je een duur schilderij hebt gekocht is het zonde als deze beschadigd raakt. Wissellijst van aluminium zorgen ervoor dat het schilderij veilig is.