Overzichtelijke werkplaats? Datona weet raad!

O

Afhankelijk van je persoonlijkheid en je opbergsystemen kun je iets heel efficiënts maken van jouw garage of werkplaats. Onze mogelijkheden op dit gebied zijn schier eindeloos!

Natuurlijk is een opgeruimde werkplaats of garage heel erg prettig. Maar wanneer je je gereedschappen telkens een andere plek geeft, raak je al gauw dat gecreëerde overzicht kwijt. Na een tijdje weet je de orde in jouw chaos misschien wel te herkennen maar ideaal is het allemaal niet.

Gelukkig weet Datona de vinger op de wonde te leggen door met diverse oplossingen te komen. Ben je benieuwd naar welke dit zijn? Lees dan gauw verder!

Gereedschapskisten

Een beetje graven, het nodige gereedschap vinden en dan weer teruggooien. Dat is niet de meest efficiënte manier van klussen. Daar komt verandering in zodra je een gereedschapskist van Datona gebruikt! Deze zijn met handige lades ingedeeld, waarin ieder onderdeel zijn eigen vorm en daarmee plek krijgt. Zo vind je snel en moeiteloos al je gereedschap terug! De gereedschapskisten van Datona zijn in diverse uitvoeringen en formaten verkrijgbaar, waar uiteraard ook een verschil aan inhoud bij komt kijken.

Gereedschapswagens

Een stuk zwaarder dan onze kisten maar wel veel mobieler; dat is een perfecte manier om de gereedschapswagens van Datona te omschrijven! Ze werken precies hetzelfde als gereedschapskisten maar zijn veel eenvoudiger van het ene naar het andere punt van je werkplaats te transporteren. Bovendien heb je ook hier weer de keuze uit diverse varianten die al met inhoud en al geleverd worden. Dit is een kwestie van goed leren waar wat ligt en je kunt volop aan de slag!

Werkbank

Kies de ideale combinatie tussen kast en platform om je reparaties op uit te voeren. Een handige werkbank van Datona heeft in dit opzicht namelijk alles wat je zoekt! Kies een model dat één of meerdere verdiepingen heeft of lades en kastdeurtjes aan de onderkant bevat. En vergeet niet de handige zijwanden, waar je diverse gereedschappen handig aan ophangt! Hoe groot de (wan)orde in jouw werkplaats ook is, Datona weet precies hoe jij je domein zo slim mogelijk kunt inrichten!