Stukadoor gezocht?

S

Heb je onlangs een woning gekocht of wil je je huidige woning renoveren? En ben je hiervoor nog op zoek naar een goede stukadoor? In dit artikel lees je meer over het vinden van een geschikte stukadoor voor jouw woning.

Begin online!

Het is altijd goed om je online te oriƫnteren. Je komt er al snel achter welke stukadoor jouw klus kan klaren. Neem een kijkje op de website en win alvast wat informatie in. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken op de website van Leusink? Dit is een stukadoor in Zwolle die graag voor jou aan de slag gaat. Let bij jouw zoektocht naar een stukadoor op de volgende zaken:

  • Referenties
  • Kosten plus meerwerk opties
  • Planning
  • Type stucwerk

Wat zeggen klanten?

Lees van te voren wat klanten over het bedrijf zeggen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het bedrijf op te zoeken op social media. Wordt er positief gesproken over het bedrijf? Dan is de kans groot dat jij ook een positieve ervaring met de stukadoor zal hebben. Stukadoor gevonden? Vraag dan een offerte aan, zodat je ook weet waar je aan toe bent. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten of de stukadoor wel beschikbaar is.

Soorten stucwerk

Heb je al nagedacht over het soort stucwerk? Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit spackwerk en gespoten sierpleister. Spackwerk is een relatief goedkope en snelle manier van afwerken. Spackwerk wordt vooral uitgevoerd bij lichtere kleuren. Wilt u meer kleurmogelijkheden? Of bent u op zoek naar een duurzame oplossing? Dan kunt u gaan voor een gespoten sierpleister. Dit is ook mogelijk voor de buitenmuren.

Succes met het vinden van een geschikte stukadoor!