Kies voor meer privacy met een hekwerk!

K

Met een afsluiting zorg je voor meer privacy en veiligheid in je tuin. Wanneer je ervoor kiest om een afscheiding te laten plaatsen, is het van belang om je aan bepaalde eisen te houden. Natuurlijk is het dan wel de vraag voor wat voor type omheining je gaat. Kies je voor een haag? Of toch voor een houten omheining met een natuurlijke uitstraling? In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden voor jouw tuin.

Veilige plek

Je kunt je tuin goed afschermen voor nieuwsgierige kijkers. Met een tuinafsluiting betrek je de tuin meer bij het huis. Daarnaast creëer je met zo’n afsluiting een veilige plek waar bijvoorbeeld kinderen en huisdieren veilig kunnen rondlopen.

Landelijk karakter met een houten hekwerk

Een houten hekwerk geeft een landelijk karakter aan jouw tuin. Zo’n hekwerk is bijvoorbeeld ideaal voor als je een paardenweide wil omheinen. Heb je ook interesse in een houten omheining? En ben je nog op zoek naar een geschikte partner? Bekijk dan eens de mogelijkheden op de website van TIMBERSTEEL.

Bij TIMBERSTEEL kun je terecht voor allerlei soorten hekwerken, waaronder ook een schuifpoort voor extra veiligheid. Met een schuifpoort kun je een doorgang een functionele, betrouwbare en stijlvolle afsluiting geven. Zo’n schuifpoort kun je in vele varianten aanschaffen. Kies je bijvoorbeeld voor een elektrische aandrijving? Of is een handmatige aandrijving ook prima?

TIMBERSTEEL Hekwerken: sterk in hekwerk

Geen idee welk hekwerk het best aansluit op jouw wensen? Laat je dan adviseren door dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw tuin of terrein. TIMBERSTEEL is niet voor niets sterk in hekwerk!