De beste merken voor werkkleding

D

Als je in branches als de bouw, constructie of transport werkt is werkkleding daar waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van. Vooral je voeten moeten goed beschermd zijn, maar ook kleding is belangrijk als je goede bescherming wilt. Werkkleding is natuurlijk niet zomaar kleding, waardoor er wel een prijskaartje aan hangt. Waarschijnlijk wil je daarom graag de juiste kleding kopen, zodat je er zo lang mogelijk mee doet en zodat het je zo goed mogelijk beschermd. Wat zijn de beste merken voor werkkleding?

 

Werkkleding voor dames

 

Vroeger was het niet altijd gemakkelijk voor vrouwen om aan de juiste werkkleding te komen. Vaak liepen ze dan in werkkleding voor mannen, wat gevaarlijk is. Als werkkleding niet goed aansluit op het lichaam bestaat er de kans dat de kleding ergens aan blijft haken. Tegenwoordig heeft het merk Sherock een ruim assortiment aan werkkleding, speciaal voor dames (zoals de naam al doet vermoeden). Het merk is als oorsprong begonnen als Herock, maar toen de vraag voor vrouwelijke werkkleding groter werd ontstond Sherock. Beide merken hebben een ruim assortiment aan kwalitatief goede werkkleding.

 

Werkkleding met de beste kwaliteit

 

Afhankelijk van de branche waar je in werkt heeft je werkkleding veel te verduren. Als je bijvoorbeeld buiten werkt onder zware weersomstandigheden wil je graag waterdichte kleding. Als je veel werkt met metaal is het belangrijk dat je kleding niet scheurt. De werkkleding van het merk Snickers is een goede optie als je op zoek bent naar werkkleding dat alles kan hebben. Het merk heeft een ruim assortiment aan kleding en elk kledingstuk is getest door mensen uit de branche op onder andere veiligheid, comfort en kwaliteit. Je krijgt dus zonder twijfel een kledingstuk waar je voor een langere tijd veel plezier aan zal beleven.

 

Stevige werkschoenen

 

Goede werkschoenen zijn waarschijnlijk wel het belangrijkste als je werkt onder ruige omstandigheden. Als je (letterlijk) stevig in je schoenen staat is er een lage kans dat je bijvoorbeeld uitglijdt of scherpe voorwerpen in je voeten krijgt. Het is dus belangrijk dat ze comfortabel zitten en goed passen, maar tegelijkertijd wil je dat ze er modieus uitzien. Redbrick werkschoenen zijn een uitkomst als je op zoek bent naar de perfecte werkschoen. Deze schoenen voldoen aan de veiligheidsklasse en zijn tegelijkertijd stijlvol, functioneel en hebben een hoog draagcomfort. Met pasvormen voor dames en heren, en maten van 36 t/m 48/51 is er voor iedereen een passende schoen.