De opvoerelevator neemt de gezondheidsrisico’s weg

D

Op hoogtes werken is normaal gesproken al een lastig en gevaarlijk karwei. Zo kan je gemakkelijk naar beneden vallen en dan ook nog eens lelijk terecht komen. Daarom moet je er voor zorgen dat je altijd zo veilig mogelijk werkt. Maar soms moet je ook producten of goederen naar boven brengen. Denk bijvoorbeeld aan een zak voer die in zo’n grote voer silo gestort moet worden. het gebeurt vaak nog dat dit soort dingen met een trapje gaan, maar dit is natuurlijk levensgevaarlijk. Daarnaast is het ook nog eens enorm slecht voor je rug. Dit soort dingen gebeuren dan ook in fabrieken van etenswaar. Hier moeten soms ook producten in hoge ketels of dergelijke gedaan worden. Hier wordt dan vaak ook slecht getild. Om dit allemaal te voorkomen hebben wij de opvoerelevatorontwikkeld!

De opvoerelevator neemt de gezondheidsrisico’s weg

Deze machine is voornamelijk ontwikkeld met het doel om producten op hoogte te brengen en deze dan in een opvang bak te deponeren. Denk bijvoorbeeld weer aan de boerderij met het voer. Het elimineert verschillende risico’s doordat je nu niet zelf meer de hoogte in hoeft om je werk te doen. Je kan het simpel weg in de machine doen, welke het op hoogte brengt en vervolgens in de bak doet. Op deze manier worden de risico’s die erbij komen kijken een stuk gereduceerd, al niet volledig weg genomen.

Opvoerelevator op maat gemaakt

Deze elevators zijn te leveren in een aantal standaardmaten en hoogtes. Op die manier zij ze snel leverbaar en kunnen ze vrijwel direct ingezet worden. Het kan natuurlijk wel voorkomen dat deze maten nog niet voldoen aan de vraag. Wanneer dit het geval is kunnen de elevators op maat gemaakt worden. Op die manier is er altijd een elevator die bij jouw bedrijf past. De levertijd hiervoor wordt dan wel wat langer.