Tips voor het inrichten van een expat woning

T

Benieuwd hoe je een woning het best kunt inrichten voor expats met een tijdelijke huisvesting? Dit kan best lastig zijn, want wat kan nou echt niet missen in zo’n woning? En heb je al nagedacht over de meubels? In dit artikel geef ik je enkele tips die je goed kunt gebruiken bij het inrichten van een expat woning.

Verzorgde basisinrichting

Kies voor een inrichting met neutrale kleuren en een verzorgde basisinrichting. Zorg ervoor dat de basis meubels van goede kwaliteit zijn. Kies voor meubelen die ‘hufterproof zijn’ en wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het ook belangrijk om artikelen te gebruiken die je goed schoon kunt houden en eenvoudig schoon kunt maken.

Comfortabel verblijf

Houd er ook rekening mee dat huurders veel van een gemeubileerde woning verwachten. Denk hierbij aan apparatuur zoals een waterkoker, koelkast, koffiezetapparaat en een strijkijzer. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat een expat met veel plezier in een woning verblijft!

Instyle Concepts: de partner voor de inrichting van een expat woning!

Ziet u het niet zitten om zo’n inrichting zelf te creëren? Geen paniek, want je kunt hiervoor ook betrouwbare partners inschakelen. Een goed voorbeeld van zo’n partner is Instyle Concepts. Instyle Concepts is gespecialiseerd in de inrichting van onder andere studentenwoningen en de inrichting van een expat woning. Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ze op. Neem alvast een kijkje op de website om wat inspiratie op te doen.