De klepelmaaier kan en mag niet ontbreken

D

De klepelmaaier kan en mag niet ontbreken

Is het weer tijd om het gras te maaien? Dan heeft u aan een simpele grasmaaier voldoende. Maar wat nu als het gras wat je moet maaien aan de waterkant zit of in een berm? Dan gaat het niet lukken met je simpele grasmaaier. Vraag je je nooit af hoe de gemeente dit nu voor elkaar krijgt? Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor het bijhouden van het groen in de gemeente. Je ziet ze vaak in een bestuurbare grasmaaier sportveldjes maaien. Een berm is te maaien met een klepelmaaier. Dit zit gevestigd aan een trekker. Als gemeente zal u dus een trekker moeten hebben of inhuren die in het bezit is van deze maaier.

Landbouwweken

Heeft u dit niet? Niet getreurd, want bij ons kunt u de allernieuwste klepelmaaier aanschaffen. En dat niet alleen u kunt hem voor een spotprijsje kopen. We zijn momenteel bezig met de landbouwweken en in deze tijd van het jaar kunt u de hanigste werktuigen aanschaffen met 30% korting. In de landbouwsector heb je al snel een groot vermogen nodig om te kunnen blijven bestaan. Wij geven ook jonge en kleine boeren de kans om te groeien en mee te doen in deze sector met onze landbouwweken.

Vruchtbare grond

Een klepelmaaier kan niet worden vergeten wanneer u bezig bent met het inkopen van artikelen. Deze zorgt er namelijk voor dat gras en anderen planten of bloemen makkelijk te snoeien zijn. Daarnaast zorgt de klepelmaaier ervoor dat het omgehakte gras voor een deel blijft liggen, zodat de bodem weer voedsel ter beschikking krijgt. Zo blijft de bodem vruchtbaar en is er een eenzijdige begroeiing van onder andere paardenbloemen. Daarnaast zorgt de laag met plantenresten ervoor dat de zaden niet kunnen ontkiemen. Dit betekent dat het jaar erop er minder groen is om te snoeien.