Het alternatief van de open haard

H

Een openhaard staat voor sfeer en warmte. Deze haarden worden eeuwen lang al gebruikt voor verschillende functies. Tegenwoordig heeft het alleen in oude panden nog maar echt een functie. Daarentegen zijn er wel veel mensen die alsnog een haard willen. Puur voor de uitstraling en de sfeer. Echter is het wel zo dat een openhaard heel veel werk nodig heeft. Het moet continue bij gehouden worden en er moet ook continue hout gehaald worden. Daarnaast is het ook zo dat je niet zo maar weg kan bij een open haard. Je moet het goed in de gaten houden, anders kan er brandgevaar optreden. Kortom, een hoop werk dus. Gelukkig is de elektrische haardhet ideale alternatief!

Voordelen van een elektrische haard

Een dergelijke haard kent veel voordelen ten opzichte van de traditionele open haard. Allereerst is het voordeel dat de elektrische variant overal geïnstalleerd kan worden. Een traditionele open haard heeft maar een paar plekken waar deze geplaatst kan worden. Daarnaast is het ook zo dat deze haard een schoorsteen nodig heeft. De elektrische variant heeft dit allemaal niet. Aangezien er geen warmte en rook vrij komen, kan deze in elke kleine en zelfs dichte ruimte gemonteerd worden. Dit biedt dan ook een hele hoop mogelijkheden. Daarnaast heeft de elektrische variant geen onderhoud nodig. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te doen en de haard kan aan. Het enige wat wel moet gebeuren is het bijvullen van water.

De elektrische haard is gemakkelijk te bestellen

In de webshop is het vrij gemakkelijk om de haarden te bestellen. Allereerst kan je in de shop gemakkelijk en rustig bladeren tussen alle modellen. Zo heb je gewoon rustig de tijd en ook alle informatie bij de hand. Daarna kan je de haard gemakkelijk bestellen. Vervolgens hoef je alleen nog maar af te rekenen en gegevens achter te laten, en de haard komt naar je toe!