Hulp nodig met jouw tuin d.m.v. tuinadvies?

H

Vooral in de zomer is de tuin een plek waar men tot rust komt. Ook heeft het voor veel mensen ook een betrekking tot de woning. De tuin moet er dan dus ook goed uit ziet. Het moet bepaalde elementen bevatten die men graag terugziet in de tuin. Het komt alleen wel vaak voor dat mensen allerlei dingen willen veranderen aan hun tuin maar niet goed weten wat ze eraan moeten doen. In dat geval geven wij graag tuinadviesop maat!

Tuinadvies op maat begint allereerst bij een goed gesprek

Om een goed advies te geven is het belangrijk dat we je eerst een beetje leren kennen. Dat is waarom we je graag uitnodigen voor een gesprek. Je kan dan bij ons langs komen en ander het genot van lekkere koffie gaan we het hebben over de tuin. Hierbij nodigen we dan ook de ontwerpers uit die uiteindelijk een ontwerp zullen maken voor jouw tuin. In dit gesprek gaan we vragen stellen zodat we achter jouw voorkeuren en wensen komen met betrekking tot de tuin. Op basis daarvan kunnen we een goed advies op maat geven. De tuin is dan ook uniek en volledig op jou afgestemd aangezien jouw wensen en voorkeuren mee worden genomen.

Tuinadvies uit laten voeren door de hoveniers

Het kan zijn dat jouw vingers niet groen genoeg zijn om het advies zelf te realiseren. Dat is natuurlijk helemaal niet erg en we willen je er graag mee helpen! Wanneer je ervoor kiest om het advies uit te laten voeren, dan kan je ervoor kiezen om dit door onze hoveniers te laten doen. Zij kunnen op een afgesproken moment langs komen en de werkzaamheden uit voeren. Zij zullen dit met alle vakkundigheid doen en voor dat je het weet kan je al genieten van jouw unieke en mooie tuin.