Kies jij ook voor een kast op maat?

K

Een kast op maat, wie wil dat nou niet? Hoe fijn zal het zijn als je bijvoorbeeld een kast in je slaapkamer hebt die helemaal voldoet aan jouw wensen? In deze blog geef ik je enkele tips voor het inrichten van de ideale kast.

De juiste indeling

Een inloopkast hoeft helemaal niet duur te zijn. Het kan natuurlijk wel, maar dat ligt helemaal in jouw handen. Het fijne van een kast op maat is dat je de indeling helemaal zelf kunt bepalen. Wil je kleding hangen? Of vind je het juist fijn om jouw kleding neer te leggen? Het is goed om hier van te voren goed over na te denken.

Benut de ruimte optimaal

Heb je een hoog plafond? Dan kun je gaan voor een hoge kast. Een hoge kast biedt je veel ruimte om kleding op te bergen en hiermee benut je jouw ruimte nog beter. Wil je een kast laten plaatsen in een ruimte met een schuin plafond? Ook dan biedt een kast op maat uitkomst.

Voeg sfeer toe

Ook al nagedacht over de verlichting in een kast? Soms kan het heel handig zijn om sfeerverlichting aan een kast toe te voegen. Vooral in de wat donkere ruimtes. Niet alleen geeft dit meer zicht in je kast, maar ook creƫer je hiermee meer sfeer in de kamer.

Hubo Kampen: de partner voor kasten op maat

Zie jij het ook wel zitten om een kast op maat aan te schaffen? En ben je nog op zoek naar een geschikte partner? Bekijk dan zeker een de website van Hubo Kampen. Hier kun je terecht voor allerlei kasten, waaronder ook een schuifwandkast op maat en een kast op maat in Zwolle. Ook adviseren zij je graag over de verschillende stijlen en mogelijkheden van een kast.