Klussen? Wees op alles voorbereid!

K

En dan bedoelen we niet ongelukken. Nou ja, dat ook uiteraard maar daar hebben we het hier niet over. Het is voornamelijk belangrijk dat je goed weet hoeveel je te besteden hebt en wie je voor welk karwei inzet. Dankzij onze tips weet je precies waar je aan toe bent!

Hulp inschakelen

Je kunt niet verwachten dat je met een grote renovatie alles alleen kunt. Dat hoeft ook niet want er zijn zat professionals om op te vertrouwen! Zoek een aannemer uit op basis van vakmanschap en een persoonlijke klik. Kies niet direct de goedkoopste maar overschrijd ook je budget niet! Maak gerichte afspraken, zodat alle partijen precies weten waar ze aan toe zijn.

 

Heb je ook simpeler klussen te klaren? Dan doe je dat lekker zelf! Maar daar vele handen licht werk betekenen, is het verstandig om hulp uit je directe omgeving te vragen. Schakel vrienden, buren en familieleden in om je te helpen. Zo ben je minder tijd én geld kwijt!

Gereedschappen en materialen

Ga na wat je al hebt liggen en welke gereedschappen nog aan je klussersgeluk ontbreken. Die kun je natuurlijk gaan aanschaffen, ofwel juist lenen! Bedenk je hoe vaak je eigenlijk met klussen bezig bent. Niet bijster vaak? Dan is aanschaffen zonde van je geld als je de gereedschappen ook kunt lenen. Dat geldt uiteraard niet voor het huren van zwaarder materieel, hiervoor zul je wel in de buidel moeten tasten.

Afval verwerken

Van rondslingerend afval wordt niemand vrolijk. Zeker niet wanneer het een veiligheidsrisico vormt! Voorkom dat je steeds naar de milieustraat moet door op Regiocontainer te vertrouwen. Bij ons kun je een afvalcontainer huren die perfect geschikt is voor het verwerken van afval waar jij vanaf wilt. Op afgesproken dagen en tijdstippen komt onze chauffeur langs om je bak leeg te maken, zodat jij je enkel op je klus ho