Ontdek de mogelijkheden van een grootkeuken

O

Wil je een grootkeuken laten plaatsen in je restaurant? En ben je benieuwd met welke aspecten je rekening dient te houden? Ontdek in deze blog wat de mogelijkheden van een grootkeuken zijn en bij welke partner je terecht kunt voor een grootkeuken op maat.

Veilige werkomgeving

Het is erg begrijpelijk dat je zo efficiënt te werk wil gaan in een keuken. Vooral in een restaurant is het van belang dat gasten binnen een korte tijd het eten en drinken op tafel hebben staan. Uiteraard moet zo’n keuken ook aan allerlei eisen voldoen. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over een afzuiginstallatie? Belangrijk is om een goede afzuiginstallatie in de keuken te plaatsen. Op deze manier voorkom je dat werknemers ongezonde en smerige luchtjes inademen tijdens het werk. En hoe vervelend zal het zijn als jouw gasten ook last krijgen van deze ongewenste luchtjes tijdens het dineren?

Voordelen van een RVS keuken

In een grootkeuken is het ook van groot belang dat gerecht op een hygiënische wijze worden bereid. Bij een keuken is het dan ook belangrijk om gebruik te maken van materialen die je eenvoudig schoon kunt krijgen en die je goed kunt onderhouden. Daarnaast moet je ook goed nadenken over de werkruimte die je nodig hebt. In de praktijk zie je dat veel horeca gelegenheden kiezen voor een RVS keuken. Een RVS keuken is eenvoudig schoon te krijgen en zal niet gaan roesten.

Kampri: partner voor grootkeukens

Ben je ook op zoek naar een partner voor het inrichten van een grootkeuken? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden op de website van Kampri. Kampri is de partner voor grootkeukens, waaronder ook een ziekenhuis keuken. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden en gaan samen met jou op zoek naar een geschikte oplossing!