APK Den Haag is de garage voor de apk

A

De APK ken jij vast wel. Dit is de Algemene Periodieke Keuring die naar Europese regelgeving verplicht is voor elke auto. Dit alles om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen op overmatige uitstoot. Wil je meer weten over wanneer jouw auto gekeurd moet worden, het keuringsrapport, de keuringseisen en een APK Den Haag? Lees dan snel verder!

Keuren

Wie zijn auto moet laten keuren, gaat langs bij een RDW erkende garage die door hen is gecertificeerd om APK’s uit te voeren. Voor een APK Den Haag kan je dus bijvoorbeeld langsgaan bij Autoservice JAMES Nieuwenhuijsen in Rijswijk. Een garage als deze is te herkennen aan de sticker van het RDW met daarop ‘RDW erkend’. Je maakt hier een afspraak en de APK-keurmeester van de garage voor een APK Den Haag, keurt de auto. Mocht er iets mis zijn met de auto, waarvoor een reparatie of nieuwe onderdelen nodig zijn, dan zal de garage met jou overleggen. Het is een vastgestelde eis voor RDW APK-garage dat ze de kosten eerst met jou overleggen, voordat het daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Na de keuring ontvang jij een keuringsrapport waar exact in staat wat er aan de auto is gedaan.

Keuringsrapport

Het keuringsrapport wat je krijgt na de APK Den Haag, biedt geen garantie dat de auto niet uit zal vallen. Het is slechts een inzicht wat wordt gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden bij de auto. Het kan dus alsnog gebeuren dat je het aankomende jaar pech hebt met de auto. Het is dan ook van groot belang om zelfstandig regelmatig onderhoud uit te voeren aan de auto. Denk bijvoorbeeld aan het bijvullen en verversen van de motorolie en ruitenvloeistof. En het op spanning houden van de banden.

Een APK Den Haag laat je in ieder geval uitvoeren door Autoservice JAMES Nieuwenhuijsen in Rijswijk. Dit is de beste en meest betrouwbare garage uit de omgeving.