Balkonbeglazing

B

Een klein huis en een aanzienlijk balkon. Hiervoor bied Balcony glas de beste oplossing. Kies voor balkonbeglazing en vergroot uw leefruimte. Ook biedt Balcony glas een oplossing voor lawaai, slecht weer en vervelende geluiden. Daarnaast is Balcony glas gespecialiseerd in het beglazen van uw terras.

Voordelen installatie

Vergroten van je leefruimte en daarnaast ook nog een balkon houden, hoe doet u dit? U kiest gewoon voor balkonbeglazing. Hierdoor kan u gedurende het gehele jaar genieten van uw balkon. In de zomer zet u de glazen wanden open. Hierdoor kunt u van het zonnetje genieten en voelt u toch nog een lekker briesje. Terwijl u in de winter maanden de glazen wand gesloten houd, en zo extra leefruimte creëert. Mocht u denken dat je via deze glazen wanden veel warmte verliest, dat is niet het geval. Omdat er een buffer aanwezig is wordt ervoor gezorgd dat de warmte binnen blijft en dat de balkonafscheiding energiebesparend is. De panelen zijn ook geluidswerend, daardoor geniet u het gehele jaar van complete rust. Mocht het nu zo zijn dat uw serre of balkon een afwijkende vorm heeft? Dit is geen probleem we kunnen u balkonbeglazing in verschillende vormen aanleggen.

Terrasbeglazing

Hoe werkt het? De beglazing bestaat uit een aantal glazen panelen. Het aantal is afhankelijk van de oppervlakte van je terras. Deze platen kan je via een geleiderail schuiven tot de volledige terrasbeglazing compact tegen elkaar in een hoek staat. Bij het dichtmaken van de terrasbeglazing werkt alles tegenovergesteld. U trekt de beglazing zover tot hij helemaal uitgestrekt is.

Mocht u interesse hebben in balkonbeglazing of terrasbeglazing? Neem dan een kijkje bij ons op de website. Hebt u geen idee hoe het eruit ziet? Neem ook dan een kijkje bij ons op de website, hier vindt u enkele voorbeelden. Ook voor al uw vragen kan je bij ons op de website terecht.