Houthandel

H

Houthandel van Wanrooij is de hout specialist uit Schijndel. Op het gebied van hout kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Wij zijn gespecialiseerd in tuinhout tuinhout en tuinschermen, blokhutten, speeltoestellen en trampolines, laminaat, deuren, paardenbakken etc. Wij verkopen aan particulieren, de bouw en industrie. Op onze website vindt u meer informatie over ons leverings- programma en willen wij u uitnodigen voor een bezoek aan ons grote bedrijventerrein, showroom en showterrein.

Assortiment

Wij hebben een groot assortiment in het gebied van houten buitenmeubels. Denkt u hierbij maar aan geïmpregneerde of hardhouten picknicktafels, in diverse modellen, afmetingen en diktes. Bent u zelf van plan om zelf een schutting te maken en zoekt u het juiste hout, dan bent u bij het goede adres. Wij hebben voor elk project het juiste hout. Het hout van Houthandel van Wanrooij voldoet aan het Komo keurmerk.

Wij beschikken over allerlei soorten en maten vlonderplanken. De vlonderplanken worden allemaal op maat gezaagd. De vlonderplanken zijn in verschillende soorten houten leverbaar, ze zijn leverbaar als hardhouten geïmpregneerd hout. Een groot deel van de planken zijn direct leverbaar vanuit onze vestiging uit Veghel. De planken zijn ook leverbaar zonder mes en groef voor andere bouwwerken. We spreken dan om oud tuinhout . Heeft u vragen over de prijzen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of stuur ons een mail.

Houten Palen

Ons uitgebreide assortiment houten palen bestaat onder andere uit:

  • Hardhouten palen
  • Geïmpregneerde palen
  • Ronde palen

Deze palen komen in allerlei soorten en maten, alle hardhouten palen worden op maat gezaagd. Deze palen worden in Brazilië op een duurzame manier met het FSC keurmerk met diamantknop gemaakt. De ronde palen worden gefreesd of geschild en gepunt. Kijk voor meer informatie en mogelijkheden van het tuinhout van Van Wanrooij op onze pagina.