Motor of onderdeel voor uw Kever

M

Is de motor van uw Kever aan vervanging toe en bent u op zoek naar een Kever motor van kwaliteit? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Paruzzi kunt u alle onderdelen vinden die u nodig heeft om uw Volkswagen te repareren of compleet te maken. Wij zijn al jaren lang gespecialiseerd in het verkopen van VW onderdelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u zowel nieuwe als tweedehands onderdelen voor uw favoriete Volkswagen. Paruzzi beschikt zowel over een ruime showroom, als over een overzichtelijke website, waar u alle onderdelen eenvoudig kunt bestellen.

Paruzzi VW onderdelen

Bij Paruzzi begrijpen we uw voorliefde voor luchtgekoelde Volkswagens. We weten ook dat bepaalde VW onderdelen vandaag de dag moeilijk te vinden zijn. Daarom zorgen we er steeds voor dat u bij ons direct kunt vinden wat u zoekt. Zelfs een onderdeel VW dat nergens anders meer te krijgen is, kunt u bij ons wel vinden. Op de Paruzzi website kunt u zeer snel het gewenste onderdeel vinden door het onderdeel nummer in te voeren. Als u dit niet weet, dan kunt u ook uw onderdeel zoeken door eerst het type VW te selecteren.

Technisch advies

U kunt bij Paruzzi niet alleen terecht voor het aanschaffen van de benodigde onderdelen voor uw Volkswagen. Wij voorzien u ook graag van technisch advies als u zelf uw VW wilt repareren of nieuwe onderdelen wilt installeren. Technische informatie over bijvoorbeeld het afstellen van een motor kunt u ook terugvinden op de website. Daarbij beschikken we over een handige catalogus, waarin u alle Volkswagen onderdelen kunt zien met duidelijke foto’s en daarbij de bestelnummers vermeld. Wilt u inspiratie opdoen voor uw Volkswagen, of bent u nieuwsgierig? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Yerseke. U bent van harte welkom om op uw gemak rond te kijken.

SONY DSC