Elektramat: Elektrotechnische groothandel

E

Elektramat is een online elektrotechnische groothandel. Op het gebied van elektrotechniek, groepenkasten en bijbehorende onderdelen is Elektramat de specialist. Welk voordeel heeft Elektramat voor u? Wat kunt u bestellen bij, welke levertijden en merken worden aangeboden. In dit artikel vindt u alles over de elektrotechnische groothandel en de voordelen voor u.

 

Installateur of eindgebruiker

Bij Elektramat kan iedereen bestellen. Heeft u onderdelen nodig om uw bedrijfsmatige klussen als installateur af te maken of wilt u uw verbouwing thuis gereed maken? Alles is beschikbaar voor u en tevens voor een scherpe prijs.

Elektramat hanteert de laagste prijsgarantie en biedt met het grote en diverse assortiment voor iedereen de juiste oplossing. Een rol installatiekabel of een lege groepenkast, alles is online te verkrijgen.

Assortiment

Het assortiment van Elektramat bestaat uit om en nabij de 400.000 artikelen. Het specialisme van Elektramat is de groepenkast en de groepenkast component. Groepenkasten bestelt u eenvoudig online, voor de laagste prijs en ontvangt u tevens compleet voorbedraad en afgemonteerd op een locatie naar keuze. Diverse afmetingen, fasen en hoeveelheid installatieautomaten en aardlekautomaten mogelijk.

Naast deze artikelen worden u ook diverse schakelmaterialen, installatiematerialen, kabels, verlichtingsartikelen, zonnepaneel aanverwanten, bevestigingsmaterialen, alarmsystemen, ventilatoren en meer aangeboden. Voor iedere situatie en iedere klus wordt u het juiste artikel aangeboden.

Bent u benieuwd naar het assortiment van Elektramat en de mogelijkheden die deze organisatie u biedt? Neem dan eens een kijkje op de website en zie wat er allemaal mogelijk is. Op www.elektramat.nl vindt u wat u zoekt!

Merken

Elektramat is door het gigantische assortiment onder andere leverancier van EMAT, ABB, Hager, Eaton, ETI, Pipelife, Wago, Busch Jaeger, PEHA, KlikAanKlikUit, Donne en Attema. Naast deze merken worden u nog veel meer A-merken aangeboden.

Elektramat is door de hoeveelheid artikelen, levertijden, lage prijzen en hoeveelheid A-merken dé groothandel op het gebied van elektrotechniek en alle elektrotechnische producten.