Nieuwe deuren en kozijnen

N

Is uw voordeur of achterdeur aan vervanging toe, of vindt u het tijd worden voor nieuwe kozijnen? Kijk dan eens naar de deuren en kozijnen van Knipping. Naast mooi zijn onze deuren en kozijnen ook nog eens erg praktisch en bieden ze vele voordelen. Met een deur of kozijn van Knipping investeert u in zeer goede isolatie en veiligheid voor uw huis. Onze deuren en kozijnen worden vervaardigd uit een combinatie van kunststof en aluminium. De materialen die gebruikt worden zijn duurzaam en kunnen hergebruikt worden. Op die manier houdt u rekening met het milieu en verlaagt u uw energierekening.

Vele stijlen en kleuren
Voor zowel Knipping deuren als kozijnen geldt dat ze geleverd kunnen worden in verschillende stijlen en modellen. Daarbij kunt u kiezen uit heel veel verschillende kleuren. U kunt dus uw eigen kozijnen en deuren naar smaak samenstellen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke stijl of juist een moderne stijl, Knipping heeft de juiste deur of het juiste kozijn voor uw woning. U kunt bij ons nu ook terecht voor een boerendeur. Dit is een ouderwetse deur, die uit twee delen bestaat. Vroeger werden deze deuren op boerderijen gebruikt, omdat het bovenste gedeelte open gezet kon worden, zonder dat er kippen naar binnen konden lopen of vuil naar binnen kon waaien.

Handige toevoegingen
Bij Knipping kunt u diverse praktische accessoires toevoegen aan uw deur of kozijnen. Uw deur kan  worden voorzien van extra sloten of andere accessoires die de veiligheid bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan een vingerscanner, zodat u geen sleutel meer nodig heeft om de deur te openen. Ook kunnen uw kozijnen voorzien worden van warmtewerend klimaatglas. Dit glas zorgt voor een constante temperatuur in huis, het hele jaar door. U heeft hierdoor geen zonwering meer nodig en het werkt energiebesparend.