Op zoek naar hoveniers bedrijven

O

Momenteel ben ik bezig met een opleiding voor het opnieuw aanleggen van tuinen. Hiermee kan ik later bij verschillende hoveniers bedrijven gaan werken. Of mijn eigen bedrijf opzetten. Veel hoveniers gaan voor zichzelf werken, maar hiermee loop je ook snel veel risico. Al ga je bij hoveniers bedrijven werken, dan heb je meer zekerheid over je baan en heb je altijd een vast inkomen per maand. Het bedrijf heeft hoogstwaarschijnlijk meer naamsbekendheid en hierdoor heb je meer werk. Momenteel ben ik op zoek naar een leuke uitdaging in dit vak en wil ik graag bij een bedrijf meewerken in de dagelijkse bezigheden.

Nieuwe kennis

Op school krijgen wij veel informatie over verschillende tuinen en hoe ze deze tegenwoordig indelen. Zo zijn de afgelopen jaren veel tuinen verkocht waar veel steen in te vinden was. Echter begint de tijd weer te veranderen en zijn mensen ook op zoek naar een goed evenwicht tussen groen en steen. Zo willen ze wel een mooi pad van grote stenen vooral, maar willen ze wel plek aan de zijkanten van de tuin voor planten en bloemen. Hoveniers bedrijven horen als het goed is niet achter te lopen op de trends van tegenwoordig, maar je ziet dit toch veel gebeuren. Met de kennis die wij opdoen op school kan ik heel makkelijk voorleggen aan hoveniers bedrijven. Deze kennis kunnen zij dan weer makkelijk toepassen in de praktijk.

Klanten

Ik ben erg gedreven om de wereld van hoveniers te veranderen. Ik wil de informatie zoveel mogelijk uit de klanten halen en deze vervolgens toepassen en aanbieden aan potentiele klanten. Er komen namelijk steeds meer potentiele klanten in deze business en je kan niet dezelfde informatie toepassen bij verschillende klanten. Bent u op zoek naar een gemotiveerde student die kan bijdrage aan uw bedrijf? Neem dan contact met mij op.