Persoonlijke en goedkope meubels bij Meubels Waddinxveen

P

Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Kom dan naar Meubels Waddinxveen. Hier hebben wij een uitgebreid en modern assortiment, waar je ongetwijfeld iets kunt vinden wat je leuk vindt. Je kan bij ons van alles vinden. Zo hebben wij salontafels tot en met bedden. Wanneer je niet zo van winkelen houdt dan is onze winkel perfect voor jou. Je hoeft alleen onze winkel in en je bent weer klaar voor een paar jaar. Meubels Waddinxveen verkoopt ook diverse aangepaste meubels voor minder validen. In ons assortiment zijn ook douchestoelen te koop. Ook hebben we verlaagde tafels voor rolstoelgebruikers.

Gepersonaliseerde producten

Qua banken hebben wij veel verschil. Er zijn hoekbanken, maar ook rechte banken. Zo hebben we ook luxe hangstoelen met een bijpassende poef. Ook het materiaal van de banken verschilt heel erg. Sommigen zijn van leer en andere zijn juist weer van stof. Elke bank die u bij ons vindt kunt u geheel naar eigen wensen bestellen. Wilt u de hoekbank die u in het stof zag liever van leer hebben? Dan is dat een fluitje van een cent. Wij bestellen u gespecificeerde wensen bij de producent en leveren vervolgens de bank thuis af. Bij Meubels Waddinxveen stellen wij uw wensen centraal en willen we u hier graag verder bij helpen. Meubels Waddinxveen heeft haar eigen bezorgers. Deze leveren de spullen geheel gratis bij u thuis. Zo hoeft u zelf niet moeilijk te doen met het regelen van een auto waar de spullen in passen.

De showroom

De showroom die in ons pand aanwezig is staat natuurlijk vol met mooie artikelen. En deze artikelen zijn goed afgeprijsd. U krijgt tot wel 80% korting op verschillende producten die hier staan. Deze producten zijn echter niet meer te ruilen wanneer u ze heeft aangeschaft. Wel zijn ze nog heel netjes gebleven en is er voorzichtig mee omgegaan. Dus ze kunnen nog zeker een aantal jaar mee.