Parket Alphen aan den Rijn – maak van uw huis uw thuis

P

Uw vloer is bepalend voor de sfeer van uw woning. Heeft u juist een Scandinavische inrichting, modern of neigt u meer naar industrieel? Bij Parket Alphen aan den Rijn hebben we een ruim assortiment aan parket vloeren die matchen bij de verschillende woonstijlen. Bent u er nog niet uit welke woonstijl u heeft? Dan kan u ook inspiratie komen opdoen in onze showroom. Wij zijn centraal gelegen nabij Alphen aan den Rijn. Naast ons ruime assortiment aan parketvloeren kunt u ook bij ons terecht voor vloerbedekking of ander soort vloeren. Naast vloeren vindt u hier ook gordijnen en meubels. Bij ons verkopen we alles onder één dak! Een deel van ons assortiment is voorradig, bij andere producten kan het voorkomen dat er een korte levertijd op zit. Wij bestellen de producten dan meteen voor u.

Parket Alphen aan den Rijn; alles onder één dak

Bij Parket Alphen aan den Rijn bieden wij u een totaal service. Zodra u onze showroom binnenstapt zal een medewerker u aan de hand meenemen. Wij zullen eerst uw wensen inventariseren en zullen daarna een passend advies uitbrengen. Wij staan voor kwaliteit, comfort, design en oog voor detail. Wij zorgen ervoor dat uw vloer perfect binnen uw interieur past. Wij hebben ook vakmannen in dienst die de vloer voor u kunnen leggen. Naast uw parket ook opzoek naar een mooi parket of andere woonaccessoires? Ook dit hebben wij allemaal in onze showroom. Wij hebben een totaal aanbod van alles wat u maar in huis wenst te hebben. Van meubels tot gordijnen tot accessoires.

Kom langs in onze showroom

Bent u enthousiast geworden over Parket Alphen aan den Rijn? Bezoek onze showroom nabij Alphen aan den Rijn. Een medewerker staat klaar om u te voorzien van passend advies. Bezoek onze website om de openingstijden te bekijken of om alvast onze collectie te bekijken.