Karakteristieken van Angelim Vermelho

K

Wanneer u op zoek bent naar een importeur voor verschillende, maar wel degelijke soorten hout. Zit u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief binnen de branche van de houtimport. Wij zijn tevens ook al jaren bezig met duurzaam hout importeren en ervoor te zorgen dat hout op een eerlijke manier wordt gewonnen. Wij gaan in overleg met de bosbeheerder over het kappen van bomen. Tijdens dit overleg worden ook partijen meegenomen die woonachtig zijn in het bos. Dit geldt voor zowel mens als voor dier. Ook voor uw Angelim Vermelho hout kunt u bij ons aankloppen. Dit soort hout is uitermate geschikt voor weg-, water- en grondbouw.

 

Karakteristieken van Angelim Vermelho

Ondanks de hardheid van Angelim Vermelho is het hout erg gemakkelijk te bewerken en kan je het dus prima gebruiken voor projecten. Je kan het dus makkelijk bewerken, maar ook is het hout geschikt om te schaven. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een stroef oppervlak hebt. Want je kan het hout zo bewerken dat je een glad oppervlak overhoudt. Dus ook voor binnenhuis kan het een mooi soort hout zijn. Je kan er bijvoorbeeld trapleuningen van maken. Daarnaast heeft het hout ook nog eens een aangename kleur. Het is namelijk niet een standaardkleur. Wanneer je het hout zaagt, zal je zien dat er een roodachtige kleur tevoorschijn komt.

 

Waarom hier mijn Angelim Vermelho bestellen?

Voor alle soorten hardhout kun je dus bij ons bestellen. Wij zorgen ervoor dat het hout zo snel mogelijk geleverd wordt. Wij hebben namelijk een grote voorraad en hoeven dus niet te wachten totdat het hout wordt geïmporteerd uit Brazilië. Je bestelling zal dus bijna a la minuut worden verstuurd, zodat je er zo snel mogelijk mee aan de slag kunt. Wij streven daarnaast naar openheid vanuit onze kant. Zodat u op elk moment weet waar u aan toe bent.