Verhoog je woonplezier met HEPRO

V

‘s Winters warmte genereren en in de zomer voor verkoeling in huis zorgen zou zo gemakkelijk moeten zijn als de thermostaat juist instellen… zou je denken. Je kunt namelijk je stookkosten flink verlagen door te kiezen voor de energiebesparende maatregelen van HEPRO!

Deze kunststof specialist biedt onder andere hoge kwaliteit kozijnen, deuren en schuifpuien met profielen van het Vlaamse familiebedrijf Deceuninck. Deze zijn volledig aan te passen op de wensen van de klant! Via de HEPRO website zijn onder andere de afmetingen, kleuren en de isolatiewaarde van de diverse producten uit hun ruime assortiment in te stellen. Hiermee is de gewenste temperatuur in huis heel goed vast te houden. Het resultaat is een aanzienlijk lagere energierekening, aangezien het geprefereerde binnenklimaat al heel snel bereikt wordt dankzij de hoogwaardige isolatie. Door je stookkosten laag te houden wordt je woonplezier juist verhoogd!

Tot slot is het feit dat de producten van HEPRO milieuvriendelijk worden geproduceerd ook het vermelden waard. Zo wordt iedereen er beter van als je voor de energiebesparende maatregelen van HEPRO kiest.

De streling voor het oog die een HEPRO vensterbank heet

Dus, je hebt een perfect geïsoleerde woning sinds je je HEPRO kunststof kozijnen hebt laten installeren. Wat wil je nou nog meer?

Nou, een fraaie afwerking van die kozijnen zou zonder meer mooi zijn! En gelukkig kun je ook daarvoor bij de alleskunners van HEPRO terecht.

Dankzij hun ruime assortiment ben je aan het juiste adres voor een vochtbestendige en slijtvaste MDF vensterbanken van het merk Progé. Je kunt kiezen uit een witte of crème kleur voor deze strak vormgegeven onderdelen.

Bovendien is er de optie om een Stonosil kunststof vensterbank van Deceuninck te bestellen. Deze is zeer onderhoudsvriendelijk, gaat lang mee en is zeer goed bestand tegen de felle zon; zelfs in de hoogzomer zal er geen verkleuring of vervorming optreden als ons centrale hemellichaam haar stralen er ongenadig op projecteert!