Verhuizen zo doe je dat!

V

Ga jij verhuizen en heb je nog een hele lading dozen nodig? In dit artikel staat hoe je aan deze dozen kunt komen.

Home

Je kunt overal verhuisdozen vinden, Maar of dat dan kwaliteit is? Dat is een ander verhaal. Je kunt ook voor verhuisdozen kiezen bij bol.com, Maar of je daar zo blij van wordt? Vaak is het een kwestie van op je gevoel af gaan en weten waar je mee bezig bent.

Kartonnen doos

Je kunt ook een doos op maat kopen bij een bedrijf die gespecialiseerd is in dozen.

Want als jij een piano gaat vervoeren, dan heb je niks aan een kleine nutteloze verhuisdoos.

Je hebt heel veel verschillende dozen: vouwdozen, kartonnen platen, wikkeldozen, palletdozen, postdozen, dekseldozen en kokerdozen. In overleg met het bedrijf die gespecialiseerd is in dozen kom je echt wel tot een idee wat voor jou noodzakkelijk is.

 

Verhuis tips

Bij een verhuizing komt erg veel kijken. Zo moet je je verhuizing om tijd aangeven aan de gemeente. En zo zijn er nog veel meer zaken waar je rekening mee moet houden. Een verhuisbedrijf kan je helpen om een verhuizing voor jou iets gemakkelijker te maken. Laat alles zo veel mogelijk op de juiste plaats neerzeten, zo hoef je later niet veel moeite meer te doen.

Als alles uitgepakt is, kijk dan ook even naar eventuele verhuisschade. Daarnaast is het ook slim als je een kamer zo snel mogelijk bewoonbaar maakt, zo kan je snel intrekken in je woning.

Vergeet niet je slaapkamergordijnen op te hangen en je koelkast en vrieskist een dag rust te geven voordat je ze inschakelt. De trommelbeveiliging van de machine is ook slim om die los te maken. Het is slim als je even op internet kijkt wat je allemaal moet doen bij een verhuizing.