Bouw je omheining met Gadero!

B

Je kinderen en huisdieren in de gaten houden kun je combineren met het weren van pottenkijkers. En het aangeven waar je erf begint en eindigt. Puur door middel van het bouwen van een schitterende omheining! Gadero heeft alles in huis om je hierbij te helpen. Om je een glimp te geven van alle opties, doen we hier een greep uit ons ruime assortiment.

Tuinhekken en -deuren

Zijn bloemperken, struiken en heggen je niet hoog genoeg als omheining? Dan komen de diverse tuinhekken en -deuren van Gadero heel goed van pas! Ze zijn gemaakt van hout, het meest natuurlijke materiaal dat je voor deze toepassing kunt gebruiken. Kies voor onze balken en bestel voordelig de toebehoren mee om de constructie volledig zelf mee in elkaar te zetten.

Beschoeiing

Wil je je tuin verhogen of een slootwal plaatsen? Dan is de beschoeiing van Gadero precies wat je nodig hebt! Hiermee kun je tevens een prachtige damwand rond je vijver creƫren. Bestel complete schotten of losse balken en accessoires om ze helemaal zelf mee op te bouwen. Dankzij de gleufprofielen van de planken klik je ze eenvoudig in elkaar. Zodra je klaar bent, rest niks anders dan van de duurzaamheid van het hardhout te profiteren en van de schoonheid van je beschoeiing te genieten!

Rondhout

Maak zelf je natuurlijke omheining met behulp van rondhout. Dit is de benaming voor cilindervormige palen die aan de onderzijde voorzien zijn van een scherpe punt. Hierdoor ram je ze met de grootste eenvoud recht de grond in! Vooral onze duurzame kastanje palen zijn razend populair. Ze zijn namelijk voorzien van een wat grove afwerking en zorgen daarmee voor een stoer uiterlijk van je omheining! Kies bij Gadero uit verschillende uitvoeringen en breedtes.