De muurbeugel tv, een slimme oplossing

D

Je televisietoestel aan de muur bevestigen staat niet alleen mooi maar kijkt ook veel prettiger. Met een muurbeugel tv heb je de ideale oplossing. Muurbeugels zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. En ze zijn bijzonder geschikt voor alle moderne, platte televisietoestellen, van ieder merk en formaat.

 

Muurbeugel tv: zorgt voor ruimte

Een muurbeugel tv is een slimme en elegante manier van ruimtebesparing. Dit is met name slim als je wat kleiner woont. In plaats van een tv meubel heb je nu weer plek om iets anders neer te zetten. En ook de keuken of slaapkamer zijn ook gebaat bij een ruimtebesparende oplossing. Hier is het ophangen van je tv aan een muurbeugel tv bijna een must.

 

Muurbeugel tv: verschillende opties

Er zijn verschillende soorten muurbeugels in omloop. Als je de televisies vast tegen de muur wilt hangen zonder dat deze hoeft te draaien, dan is een vaste muurbeugel een prima oplossing. Wil je echter flexibel zijn en bijvoorbeeld je televisietoestel wat meer uit het zicht hebben op de momenten dat er niet gekeken wordt? Kies dan voor een draaibare muurbeugel. Met een draaibare muurbeugel kun je de tv in iedere gewenste stand zetten, hierdoor kun je vanuit verschillende hoeken uit de kamer televisiekijken.

Of kies voor een kantelbare muurbeugel tv.

Hiermee kun je de televisie omhoog en omlaag kantelen. Zo heb altijd het perfecte zicht op je tv.  Je kunt de tv hiermee ook wat hoger aan de muur hangen. Dit bespaart nog eens extra ruimte. Dit is naast het thuisgebruik ook een goede oplossing voor professioneel gebruik, zoals in een wachtkamer of kantine.

 

Een muurbeugel tv online bestellen

Als je je muurbeugel tv online wilt bestellen, dan is LCDWandbeugels een betrouwbare leverancier. Zij hebben de bekendste merken muurbeugels tv in het assortiment. Bekende namen waaronder DQ Wall-Support en Vogel’s zijn zeer populair. Bij het aanschaffen van een muurbeugel tv moet je goed letten op de Vesa-maat. Deze maat geeft de specifieke afstand van de bevestigingspunten op je televisie aan. Met deze maat weet je exact welke muurbeugel tv geschikt is voor jouw tv. Bestellen gaat eenvoudig, en het ophangen ook. Kijk nu voor alle mogelijkheden op lcdwandbeugels.nl.