Een taalcursus, dat is bouwen aan de toekomst

E

Wilt u alleen of samen met uw collega’s een zakelijke taalcursus Frans volgen van hoogstaande kwaliteit, en specifiek gericht op de branche waarin u werkt? Dan bent u op zoek naar een taalcursus van The Square Mile. Ons taleninstituut is opgericht in 2002 en heeft sindsdien vele zakelijke taaltrainingen verzorgd bij verschillende bedrijven en organisaties door heel Nederland. Bij ons kunt u terecht voor een taaltraining die volledig op maat gemaakt wordt, waardoor u effectief en efficiënt een taal eigen kunt maken. Het vloeiend spreken en schrijven van een taal, dat is immers bouwen aan de toekomst! Naast een taalcursus Frans kunt u ook kiezen uit een taalcursus Spaans, Engels, Nederlands, Duits, Italiaans, Portugees, Chinees en Russisch.

Gericht op uw branche

Bij The Square Mile kunt u altijd een taaltraining vinden die past bij uw situatie en leerdoelen. De taaltrainingen zijn te volgen op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderde. Daarnaast maakt het niet uit welke functie u bekleed binnen het bedrijf. We hebben zowel taaltrainingen voor managers als voor helpdeskmedewerkers. De branche waarin u werkt is een belangrijke factor voor het samenstellen van uw taalcursus. Als u in de technische branche werkt, dan wordt aandacht besteed aan technisch jargon en als u in de juridische branche werkt, dan verzorgen wij een juridische taaltraining. Op die manier heeft u in de praktijk echt iets aan de kennis die u tijdens de trainingen op doet.

Wensen en leerdoelen

Voordat u aan uw taalcursus begint, maakt u uw specifieke wensen en leerdoelen kenbaar aan uw trainer. Deze heeft veelal ruime ervaring in een bepaalde branche, waardoor hij of zij precies weet wat u nodig heeft. De trainer maakt uw taalcursus op maat en zorgt er tijdens de trainingen voor dat u het beste uit uzelf kunt halen. U krijgt diverse leermiddelen aangeboden en voldoende individuele begeleiding. Kijk voor meer informatie en mogelijkheden eens op onze website, of neem contact met ons op.