Beursstand samenstellen was nog nooit zo makkelijk

B

Bunnik – Zelf online uw beursstand samenstellen kan vanaf nu makkelijk en snel met de stand configurator van Completestand.nl. Praktisch, betaalbaar en op maat gemaakt.

Een beursstand samenstellen kan sneller en makkelijker vindt Completestand.nl, een dergelijk proces kostte tot nu toe vaak véél tijd. Met de online stand configurator van Completestand.nl is dit definitief verleden tijd. De configurator is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen die één of enkele malen per jaar deelnemen aan een beurs of evenement. “Completestand.nl blijkt een gat in de markt, de reacties uit de markt zijn bijzonder positief. Uit het aantal concrete aanvragen blijkt daarbij dat wij met dit concept in een behoefte voorzien”, aldus Martijn Bax, initiatiefnemer achter Completestand.nl.

Op www.completestand.nl/samenstellen stelt u zelf in zeven stappen uw stand samen. De benodigde investering is aan het eind van de selectie direct zichtbaar, dat is wel zo praktisch! Completestand.nl biedt dé gulden middenweg tussen standaard standbouw en houtbouw. Er wordt gewerkt met herbruikbare aluminium frames waarin custom-made doeken gespannen worden. Zo heeft iedere stand een unieke, opvallende uitstraling. Completestand.nl biedt het effect van traditionele standbouw, maar is beter betaalbaar en altijd op maat gemaakt!

Geen verborgen kosten

In de totaalprijs zijn altijd inbegrepen: standontwerp, projectmanagement, afstemming met de beursorganisatie, opbouw en demontage, opslag van de stand voor 12 maanden en reiskosten tot 100 kilometer gerekend vanaf Bunnik.

Om het voor de gebruiker gemakkelijk en overzichtelijk te maken is het proces onderverdeeld in zeven stappen. In de configurator selecteert u door middel van buttons, dit is ook zeer makkelijk op een mobiel device te doen. In een minuut zijn de stappen te doorlopen, dit zijn: het soort stand, de oppervlakte, wel of geen pantry, wel of geen verhoogde vloer, kleur tapijt, technische voorzieningen en meubilair & inrichting. Qua meubilair kan er gekozen worden uit een basic en een luxe lijn. De uiteindelijke selectie wordt helder weergegeven in een overzicht waarbij ook direct de totale investering wordt vermeld, hier zijn de hierboven vermeldde kosten bij inbegrepen.

Zelf zien hoe makkelijk het werkt? Bekijk de video https://www.youtube.com/watch?v=9qbCEfA_VN8

Ook voor Event organisatoren

Het is ook voor event locaties of beurs organisatoren mogelijk om de stand configurator te gebruiken. Deze kan uitgevoerd worden in de huisstijl van het event of de locatie. Zo wordt extra service geboden, is er grip op de uitstraling van het event zonder dat dit een belasting is voor de organisator want Completestand.nl zorgt voor de opvolging en afhandeling. Kijk voor contactgegevens op www.completestand.nl

Completestand.nl is een label van Bax Projects Merkenactiviteit. www.baxprojects.nl

EINDE PERSBERICHT