Entresolvloer

E

Wanneer u meer gebruik wilt maken van de ruimte die u heeft, kunt u wellicht een Entresolvloer overwegen. Door deze extra vloer verdubbeld u het aantal beschikbare m2 zonder uitbreiding van uw pand. Dit is natuurlijk erg handig, zeker wanneer u niet een heel erg groot magazijn beschikbaar heeft. Deze vloer kan worden gebruikt om extra werkplekken te creëren of kan dienen als een extra plek voor opslag. Daarbij voldoen al onze producten aan de hoogste kwaliteits – en veiligheidseisen die wij in Europa kennen. Met deze vloer kunt u een extra vloer maken waardoor bepaalde gedeelten van uw magazijn beter te bereiken zijn. Meer informatie over deze vloeren, leest u hieronder.

Hoe werkt een entresolvloer?

Zoals net al beschreven is, kun je met een entresolvloer een extra verdieping maken die bovenop de normale vloer kan. Door deze vloer kun je een extra vloer maken, dit zorgt ervoor dat er meer ruimte tussen bepaalde stellingen staan. Het grote voordeel van deze ruimte is weer dat stellingen minder hoog gestapeld zijn. Dit zorgt voor een veel veiligere omgeving. Het is namelijk belangrijk dat de omgeving waar je de hele dag in moet werken ook echt veilig is. Veiligheid is gewoon erg belangrijk tijdens het werken met hoge stellingen.

Verschillende kolommen

Een entresolvloer bestaat uit verschillende kolommen, sigmaproflielen en houten- of metalen vloerelementen. Het gevolg hiervan is dat een vloer als deze eenvoudig en stel te plaatsen is. Een groot voordeel hiervan is dat een verdiepingsvloer als deze ten opzichte van andere vloeren te ontbreken is in verticaal schoringen, zoals we dat zo mooi noemen. Bepaalde bedrading en installaties van sprinkler kunnen worden weg gewerkt door middel van sigmaprofielen. Wanneer u dit wenst is het ook mogelijk om de wand en het plafond volledig af te werken. Kijk op onze website voor het volledige aanbod aan vloeren.