Locker kasten naar wens

L

 

Een lockerkast is de perfecte oplossing voor bedrijven, instellingen en scholen. Of het nu voor het personeel of het ontvangen van bezoekers is, in een locker kunnen persoonlijke spullen veilig en makkelijk opgeborgen worden. Voor het gemak kunnen de lockers bovendien online besteld worden, waarna deze tot aan het opgegeven adres geleverd worden.

Een locker afgestemd op de behoeften, beschikbare ruimte en gewenste kleur

Ben je bang dat een lockerkast niet past bij het interieur van je bedrijf, school of instelling? Dan kunnen we je gerust stellen: lockers zijn er in de meest uiteenlopende formaten, kleuren en ontwerpen. Dat betekent dat het complete design van de locker kasten afgestemd kan worden op de individuele behoefte en voorkeur. Indien gewenst kunnen de lockers ook zelf samengesteld worden, bijvoorbeeld door kleine cube lockers aan te schaffen en zo te positioneren als je zelf wilt.

Lockers voor het opbergen van persoonlijke eigendommen

De lockers zijn perfect te gebruiken voor het veilig opbergen van de meest uiteenlopende eigendommen. In sportscholen kunnen de sportuitrustingen van je sportteam veilig opgeborgen worden, terwijl bedrijven voor hun werknemers een mogelijkheid kunnen creëren om een handtas of andere persoonlijke spullen in op te bergen. Locker kasten zijn ook de perfecte oplossing voor scholen, zodat leerlingen niet onnodig met boeken hoeven te sjouwen.

Lockers online bestellen

Geen tijd om langs allerlei bedrijven te rijden om een locker uit te zoeken? Gelukkig bestaat de mogelijkheid om een locker makkelijk en snel te kopen. Voor lockers kopen hoef je de deur niet uit. De lockers zijn online te bestellen en worden tot aan het gewenste adres geleverd.