Muurtje bouwen? Op Gadero vertrouwen!

M

Met de verschillende stenen uit ons ruime assortiment kun je hele mooie dingen doen. We gunnen je daarom graag een blik op onze diverse mogelijkheden.

Stapelblokken

Zijn stenen dat niet altijd, tenzij je ze op bestrating toepast? Natuurlijk! Alleen heten ze nu eenmaal zo. Kunnen wij ook niks aan doen. Ze zijn, net als de andere hieronder besproken opties, allemaal onderdeel van het bijzondere Excluton Linia palissaden assortiment van Gadero. Deze specifieke reeks kenmerkt zich door de strakke en scherpe hoeken en het gladde oppervlak, wat ze voor zowel muren als straten geschikt maakt. Dat laatste komt mede door de diverse tinten waarin je de stapelblokken kunt uitkiezen. Oh ja, ondanks de naam is direct aan stapelen beginnen niet verstandig. Gebruik onze speciale Stonefix lijm om de stenen aan elkaar te verbinden.

Stone Walling Naturel

Voor een schitterend natuurlijk patroon kies je voor onze Stone Walling Naturel collectie. Bij Gadero zijn deze uiteenlopende blokken met een karakteristieke groef volop verkrijgbaar. Ze kennen bovendien allemaal een grof oppervlak en tonen afgeronde hoeken. Misschien is ‘geordende chaos’ dankzij hun oneffen uiterlijk wel de beste manier om de Stone Walling Naturel stenen te omschrijven. Kies bij Gadero de kleur uit die perfect bij te tuininterieur aansluit.

Catrock

Moeten de muren en borders die je bouwt een neutrale uitstraling hebben of dienen ze juist bij te dragen aan de sfeer door middel van hun specifieke uiterlijk? In beide gevallen komen de Catrock stenen goed van pas! Deze zijn in zowel een zwarte als bruine uitvoering verkrijgbaar. Je herkent ze aan hun grove structuur die de granulaten in het steen zichtbaar maakt. Is dit waar je je vijver en/of de rest van je tuin mee wilt versieren? Bestel de Catrock stenen dan nu online bij Gadero!