Planning software maakt het beroep een stuk makkelijker

P

De meeste roostermakers van bedrijven zijn vaak, lang bezig met het maken van de planning. Zo moeten zij bijvoorbeeld van alle vaste krachten, hun kunnen en vaardigheden weten. Ook moeten zij rekening houden met de parttimers en met de flexwerkers. Daarnaast moeten zij continue in de gaten houden hoeveel werk er nog te doen is. Kortom, dit is al veel werk. Daarbij komt ook dat ze nog lang bezig zijn met het maken van de roosters zelf en alles wat er om heen komt kijken. Eigenlijk is het beroep van rooster maker nog niet eens zo gemakkelijk. Deze planning softwaremoet hier bij helpen!

Planning software maakt het beroep een stuk makkelijker

De software die de meeste planners maken, zijn verouderd en vaak ook ingewikkeld. Daarbij moeten ze vaak ook een hele hoop handelingen verrichten om het voor elkaar te krijgen om een planning af te maken. Zo moeten ze bijvoorbeeld alles met de hand invoeren en dat kost veel tijd. Daarnaast zijn er ook nog veel frustraties wat betreft de software die ze gebruiken. Om dit een stuk makkelijker en bovendien sneller te maken, is er nu nieuwe software ontwikkeld. Dit is gedaan door planners, voor planners.

Planning software ontwikkeld door planners, voor planners

Om alle frustraties, ergernissen etc. te begrijpen, is een ervaring geen overbodige luxe. Daarom vormen verschillende planners en software ontwikkelaars een goed team. Er is dan ook een team gevormd en zij hebben met zijn alle er aan gewerkt om software te ontwikkelen die echt goed is.