Tegels leggen begint bij Gadero!

T

Wanneer je tuin en/of oprit aan vernieuwing toe zijn, is een kijkje in ons ruime assortiment natuurlijk je eerste stap. Hierin vind je namelijk zoveel verschillende stenen dat je altijd iets kiest dat perfect aansluit bij de persoonlijke visie die jij voor je erf hebt! Lees hieronder verder voor een greep uit de opties die wij te bieden hebben.

Terras

De ondergrond voor je favoriete zitplek is afhankelijk van de uitstraling van zowel je tuin als je woning. Komen deze authentiek op je over? Dan vind je bij Gadero diverse terrastegels die van een klassieke print voorzien zijn! Maar voor een moderne of neutrale uitstraling komt ons uitgebreide Tuinvisie Furora aanbod wellicht als geroepen. Kies voor egale tegels of juist voor een doorleefde leisteen structuur!

Oprit

Leuk de toegang naar je erf op met een bijpassend pad. Ook hier heb je de keuze uit strak afgewerkte stenen en tegels met een wat meer versleten structuur. Ze zijn niet geheel glad en hebben wat afgeraffelde randen en hoeken. Daarnaast zou Gadero niet Gadero zijn als je niet een ruime keuze had uit verschillende kleuren! Zo creëer je met de grootste eenvoud een perfecte match voor jouw erf.

Opvulling

Leg een sfeervol grindpad aan of gebruik de kleine steentjes als opvulling voor je bloembakken en miniperken in je tuin! Dit doe je uiteraard met het uitgebreide split en grind assortiment van Gadero. Bij ons kies je uit stenen van verschillende groottes en kleuren. Komen afgeronde keien of juist versplinterde stenen je het beste uit? Bij Gadero bepaal je dit helemaal zelf!